Het Concept (Restaurant)
 

Bij deze een kleine toelichting op het nieuwe concept van:

   

Restaurant Le Mariage

Onze nieuwe ideeen zijn de laatste tien jaar in Bistro de Pijpenla ontstaan.

Door de persoonlijke service proberen wij onze gasten zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Zo is ook het gerecht 'De Mariage' en onze combinaties van duo hoofdgerechten ontstaan.

De Mariage is al 10 jaar onze specialiteit in de Pijpenla.

Met deze ervaringen en de enthousiaste reacties van onze gasten, hebben wij dit nieuwe concept bedacht.

 

"Piece Menu"                                                                  

U maakt een keuze uit twee gerechten van onze kaart  die in een keer als duo gerecht geserveerd worden.

euro 19,50

 

"Bounge Menu"                                                               

U maakt een keuze uit vier gerechten van onze kaart die in twee keer (zoals een voor- en hoofdgerecht) geserveerd worden.

euro 29,50

 

"Mariage Menu"                                                              

U maakt een keuze uit zes gerechten van onze kaart die in drie keer (zoals een voor- , hoofd- en nagerecht) geserveerd worden.

euro 39,50

 

En natuurlijk hebben wij ook weer onze specialiteiten en extra vegetarische gerechten buiten onze kaart.

Voor de dagspecialiteiten en bijgerechten wordt een meerprijs berekent van € 2,50 per item.

 

In samenwerking met Wijn Verlinden  te 's-Hertogenbosh hebben wij twee wijnarrangementen samengesteld: "Het klassieke wijnarrangement" en het "Nieuwe wereldwijnen" arrangement, welke geheel passen bij de door u gekozen gerechten.